Het unieke van de BIO-slimming bodywrap is het gebruik van actieve ingrediënten, zogeheten ‘thermo agents’. Het samenwerken van koud en warmte stimuleren het onttrekken van vocht in de haarvaten en de absorptie van vetzuren. Dit zorgt ervoor dat de ”sinaasappelhuid“ verdwijnt. 98% van de vrouwen zagen enorme vermindering van de cellulite in slechts twee weken!

In tegenstelling tot traditionele bodywraps worden er geen wikkels gebruikt. Dat maakt de BIO-Slimming behandeling aangenaam als behandelaar. De gels worden aangebracht, dit vermindert cellulite, breekt vetten af en stimuleert het lymfesysteem om afvalstoffen te verwijderen. De resultaten zijn direct en langdurig zichtbaar.

Prijs: 75eur / Behandeling

De behandeling

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.
Eerst wordt het lichaam op diverse punten gemeten en vervolgens wordt de eerste gel (Detox Base) aangebracht. Een unieke formule: deze combineert plantenextracten, etherische oliën en algen extracten. De tweede gel (Active Slim Gel of Active Slim Cream) wordt goed ingemasseerd en bedekt met folie. De klant kan het nu op de behandelde gebieden wat warmer krijgen en het is tijd om even lekker 30-40 minuten te ontpannen.
Na ongeveer een half uur wordt de folie verwijdert en wordt de laatste gel (Ultra Slim Effect) aangebracht. De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat de klant gedurende de dag nog wat rillerig is. Geweldige resultaten al na 1 behandeling van 60 minuten! Wil je het maximale resultaat behalen met je klant, dan raden wij aan om 6 behandelingen binnen 4 weken aan te bieden.

Belangrijk

De dag van de behandeling mag de klant op de te behandelen lichaamsdelen geen bodylotion gebruiken.
Het is verstandig dat het lichaam de dag van de behandeling wordt gescrubd om zo de dode huidcellen te verwijderen, zodat de producten nog beter opgenomen kunnen worden. Tot 4 uur na de behandeling mag de klant niet douchen.

Add to cart