Wat is een kruidenpeeling en hoe werkt het?

Een kruidenpeeling is een mix van kruiden, zeewier en algen dat op de huid word aangebracht. Onze Kruidenpeeling bevat GÉÉN Waterstofperoxide.De kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. 

Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan.


Prijs : 60eur


Wat kan men bereiken met een Kruidenpeeling?


– Fijnere poriënstructuur 

– Gladdere huid en gladstrijken van lijntjes 

– Verhelderen van hyperpigmentatie 

– Verbeteren van het acne-huidbeeld 

– Kalmeren van een onrustige huid 

– Intens opfrissen van een doffe, vale huid. 

Wat gebeurt er tijdens en na een kruiden peeling? 

Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd en geactiveerd. Het gevoel kan als prikkelend, tintelend of branderig ervaren worden.Na het verwijderen van de peeling is het absorptievermogen van de huid verhoogd. Dat wil zeggen, dat alle producten na de peeling beter opgenomen worden. Het betekent ook dat deze producten intensiever werken en ook intensiever voelen. De huid is namelijk gevoeliger na de Kruidenpeeling. Dit kan geen kwaad, het is een teken dat de huid aan het werk gezet wordt. Het metabolisme van de huid krijgt een boost. De doorbloeding wordt geactiveerd, de aanvoer en opname van zuurstof en voedingsstoffen wordt verbetert.

Eventuele roodheid na de behandeling trekt snel vanzelf weg. Ongeveer 3-5 dagen na de behandeling kan de huid lichtelijk gaan schilferen. De mate van schilfering is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. Soms voelt de huid in deze periode wat droger aan. Een volle crème houdt de huid soepel en zorgt dat de schilfertjes minder zichtbaar zijn. Wij adviseren je graag in het gebruik van de juiste thuis producten. 

Nazorg Hoewel de huid niet specifiek UV gevoelig wordt door een Bio Peel, raakt de huid wel een aantal lagen dode huidcellen kwijt. Hierdoor is de huid dunner en minder goed beschermd tegen UV-straling. Om verbranding te voorkomen dien je altijd UV-bescherming te gebruiken na een Bio Peel behandeling. Bij een kruidenpeeling kuur dient gedurende de hele kuur UV-bescherming gebruikt te worden. Zonnebank kan 14 dagen na de Peeling Eenmalige behandeling of kuurverband? 

Een eenmalige behandeling met de peeling is zeker mogelijk. Het is een behandeling om effectief dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen. Om onderstaande huidproblemen te verbeteren, is het noodzakelijk om meerdere behandelingen in kuurverband toe te passen:

– de huid die met acne te maken heeft gehad (littekens)

– rimpelvorming

– grove poriën

– verslapping van de huid

– hyperpigmentatie, zonneschade .

In kuurverband kan de Bio Peel minimaal 3 maal met een interval van minstens 7 dagen herhaald worden. Dit geeft intensieve resultaten. Na het kuurverband kan het resultaat behouden worden door iedere 3 – 4 maanden een kruidenpeelingbehandeling te herhalen.

VOOR / NA
Add to cart