Wat iseen enzyme behandeling?

Enzyme behandeling is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau (oxygenatie) en lymfedrainage. 

De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitaminen. Omdat we ingrediënten gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling effectief en snelwerkend.  

Prijs: 60eur

Hoe werkt het? 

We beginnen met een ontgiftende reiniging, hierna wordt de huid voorbehandeld met een complex van peptiden en pure vitamine C. Daarna wordt het speciale masker aangebracht, deze wordt volledig hard.

Tijdens het indrogen geeft het masker een pulserend gevoel. Het pulserende gevoel geeft aan dat er zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd wordt, zodat collageen en elastine beter en sneller aangemaakt kunnen worden. Ook worden afvalstoffen en opgehoopte toxinen afgebroken en afgenomen.

Het masker blijft gedurende 45 minuten aangebracht en wordt daarna afgewassen. De huid kleurt na het masker tijdelijk rood en vaak zijn er kleine, rode bloedvaatjes in de huid te zien. Dit is een positief en niet schadelijk effect, zuurstofrijk bloed is namelijk helderrood van kleur.

Wanneer dit zuurstofrijke bloed naar de huid vervoerd wordt, kan dit zichtbaar zijn. Zuurstofrijk bloed is essentieel voor vele gezonde processen in de huid en in het lichaam. De mate van roodheid is verschillend per persoon en trekt vanzelf binnen enkele uren weg. 

Wat doet het masker? 

Het masker heeft, naast het oxygenatie effect, ook een enzymatische werking. Hierdoor worden dode huidcellen verwijdert en verstopte poriën worden ontdaan van de blokkades die de poriën afsluiten. Tijdens de pulserende fase worden de spieren van het gezicht beter doorbloedt en verstevigt, waardoor de huid en de gezichtscontouren er steviger uitzien. 

– Anti-Aging, lifting en versteviging

– Aanmaak collageen en elastine

– Afvoeren van afvalstoffen en toxinen

– Verhelderen van hyperpigmentatie

– Verwijderen van dode huidcellen

– Verwijderen van verstoppingen uit de poriën

– Reguleren van de talgproductie

– Bestrijden van vrije radicalen

Add to cart